TEst

VelkommenLKB-Gistrup er en af de største idrætsforeninger i Nordjylland med omkring 1.900 medlemmer fordelt på 9 idrætsgrene. Foreningens hjemsted er Gistrup, som ligger smukt placeret ved foden af Lundby bakker ca. 10 km sydøst for Aalborgs centrum og omkring 4 km fra Aalborg Universitet.

Sådan finder du os


 


LKB-Gistrups idrætsfaciliteter er næsten alle samlet omkring Gistrup Idrætscenter og Gistrup skole. Der er meget gode busforbindelser fra Aalborg centrum gennem universitetsområdet, hvor linje 2 og linje 54 kører lige til døren.

Kommer du i bil ad motorvej E45, vælges frakørsel nr. 28 og ved første lyskryds efter afkørselsrampen drejes til højre på Egnsplanvej. Denne følges til lyskrydset ved det nye Universitetshospital, hvor der igen drejes til højre direkte mod Gistrup og Gistrup Idrætscenter.


Idrætsfaciliteter


 


Udendørs består anlægget af 3 stk. 11-mands fodboldbaner og 5 stk. 8-mands baner, 4 stk. 5-mands baner, baner til 3-mands, 2 beachvolleybaner, et petanqueanlæg og et nyt paddle tennisanlæg. 

Idrætterne indendørs benytter de to haller i Gistrup Idrætscenter og gymnastiksalen på Gistrup skole samt et motionscenter.

LKB-Gistrups klublokaler, omklædningsrum, cafeteria, og kontor ligger mellem de to idrætshaller og underetagen under den nye Hal 2. Cafeteriet har normalt åbent, når der er idrætsaktiviteter. Driften af cafeteriet er udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft.

 • Tofthøjskolen-storevorde
  Tofthøjskolen-storevorde
 • Klarup
  Klarup
 • Gistrup
  Gistrup
 • Tofthøjskolen-storevorde
 • Klarup
 • Gistrup