TEst

LKB-Cup er en ungdomsturnering for piger og drenge op til 15 år, hvor hovedvægten er lagt på et godt socialt arrangement, som alle uanset fodboldmæssig styrke kan have stor fornøjelse af. Hvert hold spiller mindst 5 kampe, uanset om de enten vindes eller tabes.

Turneringen indledes torsdag morgen (Kristi Himmelfartsdag), så ankomst bør finde sted onsdag aften. Fredag er indtil omkring kl. 17 friholdt for fodbold, i stedet er der tilbud om udflugter blandt andet til Fårup Sommerland og Aalborg Zoo.

Lørdag spilles placeringskampe for alle hold, uanset hvordan det er gået i de indledende kampe. Der spilles finaler og bronzekampe i alle rækker både lørdag eftermiddag og aften samt søndag formiddag med efterfølgende overrækkelse af pokaler og medaljer umiddelbart efter sidste fløjt til de fire bedste hold i rækkerne

Under hele stævnet er der opstillet et festtelt, hvor der kan være musik og underholdning for de voksne.


Lørdag aften er der diskotek og underholdning for spillere og medrejsende søskende.

Deltagende klubber kan mod betaling blive hentet i bus ved færgen i Frederikshavn, Hirtshals, Hanstholm og Grenå samt Ebeltoft. Det samme gælder klubber, der kommer med tog eller bus til Aalborg centrum.

Har du spørgsmål omkring LKB-Cup, er du meget velkommen til at kontakte os lkb cup 2012 188 7239858774 o